Veelgestelde Vragen


Op deze pagina vind je antwoorden op een aantal veelgestelde vragen over Quick Protein. De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag hier tussen staat. 


WAT IS HET CONCEPT VAN QUICK PROTEIN?

Het is heel simpel, u heeft de mogelijkheid tot het afsluiten van een abonnement, u betaalt dan maandelijks €12.95 en krijgt dan dagelijks toegang tot onze Quick Protein automaten. Dat houdt in dat u 1x per dag kan genieten van een verse gemixte eiwitshake uit één van onze automaten. Uiteraard bent u niet verplicht tot het afsluiten van een abonnement, voor slechts €2,- per shake kunt u ook vrijblijvend genieten van een shake! Klik hier en zie wat wij u te bieden hebben!

KAN IK BIJ EEN LOSSE AANKOOP MET PIN BETALEN?

Op elke automaat bevindt zich een mogelijkheid om met PIN te betalen via een contactloze betaling, u houdt dan simpelweg uw betaalpas op het contact en uw shake wordt gemaakt. Ook kunt u met cash betalen in de vorm van muntgeld.

WAT ZIJN DE TARIEVEN BIJ QUICK PROTEIN? 

Quick Protein biedt een abonnement aan voor zeer scherpe prijzen, klik hier voor onze tarieven.

WORDT ER INSCHRIJFGELD GEREKEND?

Wij maken geen gebruik van inschrijfgeld, wel wordt er gevraagd naar een borg voor jouw unieke Quick Protein pas. Uiteraard wordt bij inlevering van deze pas uw borg weer netjes terug gestort.

WANNEER INCASSEERT QUICK PROTEIN DE MAANDELIJKSE CONTRIBUTIE?

Quick Protein incasseert de maandelijkse contributie altijd op de 26ste dag van de maand. Zorg dus wel dat je altijd genoeg geld op je rekening hebt staan rond deze tijd zodat we probleemloos de maandelijkse contributie kunnen incasseren. U betaalt uw contributie vooruit voor de volgende maand.

REKENT QUICK PROTEIN ADMINISTRATIEKOSTEN?

Nee, in principe niet. Echter wanneer de contributie niet of niet tijdig aan Quick Protein hebt voldaan, zijn wij helaas genoodzaakt om €2,- administratiekosten per mislukt incasso en/of terugboeking in rekening te brengen.

IK BEN MIJN QUICKPROTEIN-PAS VERLOREN, WAT NU?!

Geen probleem, u kunt gemakkelijk online een nieuwe pas aanvragen. Uw oude pas zal dan gelijk op non-actief worden gezet. Helaas zijn wij wel genoodzaakt de borg opnieuw in rekening te brengen. Neem contact op via ons contactformulier en we zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn. 

HOE KAN IK LID WORDEN BIJ QUICK PROTEIN?

U kunt zich gemakkelijk inschrijven via onze website, klik hier voor het inschrijfformulier.

KAN IK GELIJK GEBRUIK MAKEN VAN DE QUICKPROTEIN-AUTOMATEN?

Wanneer de Quick Protein pas ontvangen is, kan er gebruik gemaakt worden van de automaten. Deze ligt binnen 2 werkdagen klaar bij de desbetreffende sportschool. Uiteraard hoeft er niet betaald te worden voor deze 2 dagen. 

HOE KAN IK MIJN ABONNEMENT OPZEGGEN?

Je kunt jouw abonnement opzeggen door contact met ons op te nemen via het contactformulier. Er geldt een opzegtermijn van tenminste één volledige maand. Let wel op: als je nog openstaande tegoeden aan Quick Protein hebt staan, zal je deze eerste moeten betalen voordat je jezelf kunt uitschrijven. 

WAAR VIND IK DE ALGEMENE VOORWAARDEN?

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

WAAR VIND IK DE ALLERGENEN INFORMATIE?

Productinformatie Vanille

Productinformatie Aardbei

Productinformatie Cookies&Cream

Ook staat op elke QuickProtein-Automaat een gedetailleerde productomschrijving weergegeven.

STAAT UW VRAAG ER NIET TUSSEN? NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP VIA HET CONTACTFORMULIER